Qui som?

Missió, visió i valors

Missió

La meta que ens fa avançar és la descarbonització del planeta. Amb la nostra activitat vinculada la gestió de residus, tenim la possibilitat i el deure de contribuir-hi amb la incorporació de processos que redueixin cada vegada més el nostre impacte ambiental. I com a ens públic supramunicipal, la missió és conscienciar la ciutadania que el canvi passa per la prevenció de residus, l’economia circular i la recollida selectiva.

Visió

Tenim la visió de convertir-nos en una institució de referència en matèria mediambiental al Camp de Tarragona i voltants. Ens comprometem a ser un exemple de gestió sostenible, eficient i transparent. Per aconseguir-ho, impulsem el treball conjunt del sector, sumant sinergies i esforços, i treballem per contribuir a la descarbonització de la indústria en el polígon químic de Tarragona.

Valors

 • Sostenibilitat

  Tenim com a prioritat reduir la petjada de carboni de la nostra activitat i engrescar la ciutadania a que s’hi sumi, a través de l’educació ambiental.

 • Transparència, rigor i ètica

  Som una administració pública amb un ferm compromís amb la ciutadania. Treballem amb seriositat i rigor, tant en l’àmbit pressupostaris com en el compliment de la normativa i límits d’emissions establerts.

 • Avançar amb el territori

  Volem créixer i retornar al Camp de Tarragona allò que ens ofereix. La nostra activitat permet la generacio d’ocupació de qualitat al territori, tant de llocs qualificats com d’inserció laboral.

 • Millora contínua

  Apostem per les millors tecnologies disponibles a les nostres instal·lacions i volem col·laborar activament en la recerca, desenvolupament i innovació juntament amb els agents acadèmics i industrials del territori.